Devlet yeni memur alımı yapacak

 Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, sosyoloji, hukuk, mühendislik, istatistik, matematik, iletişim, siyasal bilgiler, iktisat ve idari bilimler bölümlerinden mezun adaylardan, 2011 ve 2012 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda ilgili pua

Devlet yeni memur alımı yapacak

 

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, sosyoloji, hukuk, mühendislik, istatistik, matematik, iletişim, siyasal bilgiler, iktisat ve idari bilimler bölümlerinden mezun adaylardan, 2011 ve 2012 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda ilgili puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranacak.
 
Adaylar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın "www.csgb.gov.tr" adresinden veya AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı "www.ikg.gov.tr" adresinden indirecekleri iş talep formuyla 31 Mayıs'a kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına elden ya da postayla başvuracak.
 
Yazılı sınav, 16 Haziran'da yapılacak. Bu sınavda başarılı olanlar daha sonra sözlü sınava alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam