Çocuklara çevre müfettişi kimlik kartı dağıltıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çocuklara çevre bilincini, çevre çiçekleri tiyatro gösterileriyle kazandırıyor. Bakanlık “Temiz Türkiyem Çevre Çiçekleri Projesi” kapsamında çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla çevre çiçekleri tiyatro gösterileri düze

Çocuklara çevre müfettişi kimlik kartı dağıltıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çocuklara çevre bilincini, çevre çiçekleri tiyatro gösterileriyle kazandırıyor.

 
Bakanlık “Temiz Türkiyem Çevre Çiçekleri Projesi” kapsamında çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla çevre çiçekleri tiyatro gösterileri düzenliyor.
 
dsc_0009.20130402122054.jpg
 
İlkokul 4. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen tiyatro gösterileri geçen hafta İstanbul Ümraniye’de başladı. Tiyatro 2-5 Nisan arasında Trabzon merkez de, 8-19 Nisan da Trabzon’un ilçelerinde gerçekleştirilecek.
Trabzon’da bugün başlayacak olan  gösteriler 9.30, 11.00, 14.00 seanslarında Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
 
ÇEVRE MÜFETTİŞİ KİMLİK KARTLARI DAĞITILIYOR
 
Tiyatro gösterileri öncesinde öğrencilere çevre müfettişi kimlik kartları veriliyor. Çevre müfettişi kimlik kartları ile çocuklar, çevrenin korunması ve geliştirilmesinde karşılaştığı çevre sorunlarının yetkililere bildirilmesi ve önlem alınmasının sağlanmasından etkili olacaklar.   
 
Nisan ayında Trabzon da gerçekleştirilecek olan tiyatro gösterileri, daha sonra Ankara, Uşak, Gaziantep, Adıyaman, Adapazarı, Bilecik’te düzenlenecek.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam