Cinsel İstismara 12 yıl 6 ay hapis cezası

Erzurum'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına sanık Serkan Tuysuz (28) ve avukatları katıldı.  Duruşmad

Cinsel İstismara 12 yıl 6 ay hapis cezası
Erzurum'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa, 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
 
Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına sanık Serkan Tuysuz (28) ve avukatları katıldı. 
 
Duruşmada söz alan sanık Tuysuz, evli olduğunu ve tutuklanmasının ardından ailesinin mağduriyet yaşadığını söyledi. İftira kurbanı olduğunu ifade eden Tuysuz, "G.T, benim evli olduğumu bildiği halde sürekli olarak görüşme talebinde bulundu. Ben her defasında kendisini reddettim. Kendisi 17 yaşında ve lise öğrencisi olduğunu söylüyordu. İftira kurbanıyım. Ailem bu olay dolayısıyla mağdur olmuştur. Kurban Bayramını eşim ve çocuğumla geçirmek istiyorum" dedi. 
 
Sanık avukatları ise suçlamaya neden olan tüm belge ve bilgiler bir araya getirildiğinde her türlü şüpheden uzak, kesin ve inandırıcı bir delil elde edilemediğini, mağdurun da çelişkili ifadelerinin göz önünde bulundurularak müvekkillerinin beraatına karar verilmesini talep etti.
 
Cumhuriyet Savcısı Volkan Kavukçu, esas hakkındaki mütalaasında, mevcut deliller göz önünde bulundurulduğunda sanığın atılı suçu işlediğini kaydetti.
 
Mahkeme heyeti, duruşmaya verilen aranın ardından sanık Tuysuz'u, "çocuğa cinsel istismar" suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler