Cinnet geçiren baba dehşet saçtı!

İzmir’in Tire ilçesinde cinnet geçiren baba dehşet saçtı.Olay bugün saat 13:00 sıralarında Tire'ye bağlı Gökçen Beldesi Kahrat Mahallesi 119 numarada meydana geldi. Aralarında bir süredir problem olduğu ileri sürülen Kostak ailesinin reisi Mehmet Kostak (

Cinnet geçiren baba dehşet saçtı!

İzmir’in Tire ilçesinde cinnet geçiren baba dehşet saçtı.

Olay bugün saat 13:00 sıralarında Tire'ye bağlı Gökçen Beldesi Kahrat Mahallesi 119 numarada meydana geldi. Aralarında bir süredir problem olduğu ileri sürülen Kostak ailesinin reisi Mehmet Kostak (29) bugün eşi Perihan Kostak'ın (24) baba evine gitti.

Elinde pompalı tüfekle içeriye giren Mehmet Kostak eşi Perihan Kostak'ı balkonda yakalayarak boyun ve baş bölgesine üç el ateş etti. Kanlar içinde balkona yığılan Elvan Kostak olay yerinde can verdi. Cinnet geçiren Kostak evden hızla uzaklaşarak kendi yaşadığı çiftlik evine gitti. Burada bulunan oğulları Süleyman (5) ve İbrahim'i de (3) öldüren baba Mehmet Kostak daha sonra aynı oda da kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Olay duyulur duyulmaz beldede yas ilan edildi. Mahalle sakinleri Kostak ailesinin herhangi bir maddi sorunu olmadıklarını zaman zaman tartıştıklarını böyle bir olayın nasıl olduğunu anlayamadıklarını söylediler. Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay yerine Tire İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi,Gökçen Belediye Başkanı Mustafa Önem gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam