Çifte saldırıyla ilgili 14 adrese operasyon

Adalet Bakanlığı ve Ak Parti Genel Mezkezine yapılan saldırı ile ilgili olarak Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mamak'ta 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenliyor.Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C terör örgütüne yöneli

Çifte saldırıyla ilgili 14 adrese operasyon

Adalet Bakanlığı ve Ak Parti Genel Mezkezine yapılan saldırı ile ilgili olarak Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Mamak'ta 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenliyor.

Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C terör örgütüne yönelik olarak içerisinde 2 derneğinde bulunduğu 14 adrese eş zamanlı operayon düzenledi. Adreslerdeki aramalar sürerken operasyona helikopterlerele havadan da destek veriyor. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda şuana kadar 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler