Çifte cinayette şok mesaj!

Adana’da Narlıca Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Dr. Cengiz Ünal, geçen çarşamba günü mesai bitiminde park ettiği otomobiline giderken, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dr. Cengiz Ünal’ın vurulmasından 10 dakika sonra ise

Çifte cinayette şok mesaj!
Adana’da Narlıca Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Dr. Cengiz Ünal, geçen çarşamba günü mesai bitiminde park ettiği otomobiline giderken, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dr. Cengiz Ünal’ın vurulmasından 10 dakika sonra ise 500 metre ileride bulunan Semra Ok’un evinden gelen çığlık sesleri üzerine ekipler yönlendirilirken, üç çocuk annesi genç kadın tabancayla öldürülmüş olarak bulundu.
 
‘Kocam durumu çaktı’
Her iki olayı araştıran polis, cinayetin ‘gizli aşk’ ve ‘namus’ yüzünden işlendiğini belirledi. Semra Ok ile Dr. Cengiz Ünal’ın aynı tabancadan çıkan kurşunlarla öldürüldüğü anlaşıldı. Cinayetin de Semra Ok’un, Kuzey Irak’ta inşaat şirketinde çalışan kocası Natyullah Ok tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Olaydan sonra öldürülen Dr. Ünal’ın cep telefonunu inceleyen polis, Semra Ok’un gönderdiği anlaşılan mesajları buldu. Dr. Ünal ile Ok arasında karşılıklı olarak yapılan onlarca mesajlı görüşme olduğu kaydedildi. Evinde öldürülen Semra Ok’un Ünal’a “Kocam durumu çaktı, haberin olsun. Dikkatli ol” diye mesaj attığı belirlendi.
 Mesajların aşk içerikli olduğunu ortaya çıkaran polis, bir de ilginç ayrıntı tespit etti.
 
İntihar girişimi
Olaydan bir hafta önce ilaç içip intihar girişiminde bulunan ve özel bir hastanede tedavi gören Semra Ok’un telefonundan gönderilen son mesajın, çifte cinayetin şüphelisi olarak aranan koca Natyullah Ok tarafından yazıldığı anlaşıldı. Natyullah Ok’un, Dr. Cengiz Ünal’a gönderdiği mesajda, eşiyle aşk yaşadığını öğrendiği belirlendi. Soruşturma sırasında Semra Ok’un Dr. Cengiz Ünal’ın diş hekimi olan babasının muayenesinde çalıştığı da tespit edildi. Polis cinayet şüphelisi koca Natyullah Ok’u yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
Adana Tabip Odası (ATO) ve Adana Aile Hekimleri Derneği ortak açıklama yaparak, Dr. Cengiz Ünal’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, yazılan haberlerdeki bilgilerin doğru olmadığını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam