Çanakkale seyyar müzesi soyuldu!

ADANA'ya sergi için gelen Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'na ait Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı otobüs müzenin içindeki bilgisayar, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.  Geçen çarşamba günü Atatürk Caddesi'nde Atatürk Parkı

Çanakkale seyyar müzesi soyuldu!
ADANA'ya sergi için gelen Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'na ait Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı otobüs müzenin içindeki bilgisayar, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.
 
 
Geçen çarşamba günü Atatürk Caddesi'nde Atatürk Parkı yanında vatandaşların ziyaret ettiği otobüs müzeye kapandıktan sonra gece saatlerinde ön kapısının kilidini kırarak giren hırsız veya hırsızlar, ziyaretçi kayıtlarının tutulduğu taşınabilir bilgisayarı ve navigasyon cihazını çaldı. Sabah seyyar müzenin soyulduğunu fark eden otobüs sorumlusu Engin Korkmaz, ilk kez başlarına böyle birşey geldiğini söyledi.
 
Seyyar Müzede Çanakkale Zaferi'nin anlatıldığı resimler ve şehit olan Türk askerlerine ait silahlarla düşmanların attığı mermiler olduğunu belirten Korkmaz, ilk kez geldikleri Adana'da soyuldukların belirterek, "Bizi soyan kişiye sesleniyorum. Çaldığın bilgisayarı değil, içindeki bilgileri istiyoruz. Bunu düşman dahi yapmaz. Böyle bir şey nasıl oldu anlamadım" dedi. Polis, hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler