Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında...

Gaziantep’te boşanmak isteyen eşini sokak ortasında tabancayla öldüren şahıs daha sonra kafasına tek el ateş ederek intihar etti.Olay, Şahirntepe Mahallesi 399 nolu sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bu mahallede ikamet eden Murat İ.’nin (36) eşi Sabiha

Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında...

Gaziantep’te boşanmak isteyen eşini sokak ortasında tabancayla öldüren şahıs daha sonra kafasına tek el ateş ederek intihar etti.

Olay, Şahirntepe Mahallesi 399 nolu sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bu mahallede ikamet eden Murat İ.’nin (36) eşi Sabiha İ. (35) şiddetli geçimsizlik nedeniyle evinden ayrılarak yine aynı bölgede oturan babasının evine gitti. Eşi tarafından tehdit edildiği ileri sürülen Sabiha İ.’nin bir süre önce polise giderek koruma talebinde bulunduğu öğrenildi. İşlemlerin sürdüğü sırada bugün Murat İ. eşi ile karşılaştı. İddiaya göre eşinin eve dönmesini isteyen Murat İ. olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla Sabiha İ.’yi vurdu. Cinnet getiren Murat İ. kendi kafasına da tek el ateş ederek intihar etti. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar olay yerine sağlık ekipleri ve polisi çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin öldüğünü tespit edince polis inceleme başlattı. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından olay yerinde inceleme yapılırken Cumhuriyet Savcısı da olay yerine geldi. Yapılan incelemelerin ardından çiftin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Öte yandan 15 yıllık evli olan çiftin 2 çocuğunun olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam