"Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti"

Adana’da kendisini silahla yaralayan eşini, bıçaklayarak öldüren kocanın yargılanmasına başlandı. Sanık koca, mahkemede, "Eşim ’seni seviyorum’ diyerek öldü. Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti" diyerek kendini savundu.Barlarda konsomatrislik yapan Sev

"Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti"

Adana’da kendisini silahla yaralayan eşini, bıçaklayarak öldüren kocanın yargılanmasına başlandı. Sanık koca, mahkemede, "Eşim ’seni seviyorum’ diyerek öldü. Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti" diyerek kendini savundu.

Barlarda konsomatrislik yapan Sevtap Pala (25), 6 yıl önce Kadir Pala (32) ile evlendi. Sık sık tartışan ve birçok kez ayrılıp, tekrar birlikte yaşamaya başlayan Pala çifti, 24 Kasım 2013 tarihi saat 04.30’da cep telefonu ile konuşup, görüşmek için randevulaştı.

Kadir Pala, taksici arkadaşı Levent Günaydın ile eşinin oturduğu apartmanın önüne gitti. Sevtap Pala da, apartmandan inip sitenin girişinde eşi ile buluştu. Konuşma sırasında çıkan tartışmada, Sevtap Pala çantasından çıkardığı tabancası ile eşine ateş etti.

3 yerinden yaralanan öfkeli koca, tabancada mermisi biten ve kaçmaya çalışan karısını, iddiaya göre, arkadaşı Levent Günaydın ile yakalayıp, yüz üstü yere yatırdıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

"KAÇMAYA ÇALIŞTIM"

Olaydan sonra kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra tutuklanan katil zanlısı koca Pala ile arkadaşı Günaydın, Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde "Yakın akrabayı öldürmek, öldürmeye iştirak" suçlarından açılan davada yargılanmaya başladı.

Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Pala, eşi ile aralarında uzun zamandan beri süren anlaşmazlık olduğunu belirterek, "Sürekli mesaj çekip, hakaret ediyordu. Görüşmek istediği için taksici Levent ile olay yerine gittik. Sevtap bana ateş açtı. ’Yapma gülüm’ dedim. Levent’e de silah doğrulttu. Kaçmaya çalışıp, bıçak çektim. Ateşe devam etti, geri geri giderken düştü. Bıçakla çeşitli yerlerine vurdum. ’Seni seviyorum’ diyerek öldü. Ben onu öldürmesem, o beni öldürecekti. Levent’in suçu yok" dedi.

Müebbet hapsi istenen tutuklu taksici Günaydın ise, Pala’yı olay yerine götürmekten başka suçu olmadığını iddia etti.

Öldürülen kadının annesi Emine Akboğa, sanıklardan şikayetçi oldu. Akboğa, "Son zamanlarda aralarında anlaşmazlık vardı. Sanık, kızımı ölümle tehdit ediyordu. Şikayetçi oldum, ama kızım şikayeti geri aldırdı. Tehditlerini diğer sanık Levent ile birlikte yapıyordu" dedi.

Duruşma, eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam