'Ben çıkana kadar nefes almayın'

 Ankara'da peş peşe silahlı olarak bar baskınları yaparak, 2 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi de yaralayan A.Ö. polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.  A.Ö. emniyetten çıkısı sırasında "Ben çıkana kadar nefes almayın. Hergün bir nefes alın. Daha ya

'Ben çıkana kadar nefes almayın'

 

Ankara'da peş peşe silahlı olarak bar baskınları yaparak, 2 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi de yaralayan A.Ö. polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 
 
A.Ö. emniyetten çıkısı sırasında "Ben çıkana kadar nefes almayın. Hergün bir nefes alın. Daha yapacaklarım var" dedi. A.Ö.'nün estetik operasyonla yüzünü değiştirmek için sevgilisiyle birlikte yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanmıştı.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Asayiş, Organize ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince özel ekip oluşturularak başlatılan çalışmalar neticesinde A.Ö. 18 Mart'ta yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip etmiş olduğu Pursaklar, Yenimahalle ve Altındağ İlçelerindeki 5 ayrı adreste yapılan aramalarda A.Ö. 'ye ait olduğu değerlendirilen, 1042 kg esrar maddesi, 366 gram kokain maddesi, uyuşturucu maddeleri sokak satıcıları marifetiyle okul öğrencilerine ulaştırmak amacı ile küçük poşetler haline getirmek için kullanılan 1 adet hassas terazi, 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör ve 13 adet fişek, 3 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirildi. A.Ö. ile birlikte 6 kişi gözaltına alınmıştı. Ankara Emriyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından A.Ö. adliyeye sevk edildi. A.Ö. emniyetten çıkısı sırasında "Ben çıkana kadar nefes almayın. Hergün bir nefes alın. Daha yapacaklarım var" dedi. A.Ö.'nün estetik operasyonla yüzünü değiştirmek için sevgilisiyle birlikte yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanmıştı.
 
Suç örgütüne yönelik Asayiş, Organize ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince bugüne kadar yapılan operasyonlarda 18 kişi yakalandı. 
 
2 adedi uzun namlulu (kaleşnikof ve mp5) olmak üzere 10 adet ateşli silah ve 150 kg esrar maddesi ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam