BDP sızdıranları açıkladı

  BDP'den yapılan açıklamada "İki parti üyemiz tutanakları çoğalttı" denildi. İKİ ÜYE DE İSTİFA ETTİ Tutanakları çoğaltan iki Parti Meclisi üyesi istifa etti. İki Parti Meclisi ve Basın Sorumlusunun işine son verildi. BDP, çözüm sürecine ait olduğu iddia

BDP sızdıranları açıkladı

 

 
BDP'den yapılan açıklamada "İki parti üyemiz tutanakları çoğalttı" denildi.
 
İKİ ÜYE DE İSTİFA ETTİ
 
Tutanakları çoğaltan iki Parti Meclisi üyesi istifa etti.
 
İki Parti Meclisi ve Basın Sorumlusunun işine son verildi.
 
BDP, çözüm sürecine ait olduğu iddia edilen tutanaklara ilişkin, metnin çoğaltılmaması kararına rağmen 2 Parti Meclisi üyesinin PM Toplantısı'na ara verildiğinde kimsenin bilgisi ve onayı olmadan tutanakları çoğalttıkları, bu sırada parti personelinin de tek bir nüshayı kendisi okumak üzere çoğalttığı belirtilerek, ''Basın büromuzda çalışan Ali Özgüç, gazeteci Alper Atalay'ın metin üzerinden fotoğraf çekmesine izin vermiştir. Milliyet'te yayınlanan tutanak resminin bir fotoğraf kaydı olduğu anlaşılmıştır'' ifadesi kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam