Başına silah dayadı beş saat durdu

 Avcılar sahilinde başına silah dayayarak, intihar etmek isteyen A.A. psikolog ve Emniyet Müdürü'nün 5 saat süren çalışmaları sonrasında ikna edildi. Avcılar Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde 5 katlı apartmanda oturan A.A. sabah saat 08:30'da apartmanın ön

Başına silah dayadı beş saat durdu

 

Avcılar sahilinde başına silah dayayarak, intihar etmek isteyen A.A. psikolog ve Emniyet Müdürü'nün 5 saat süren çalışmaları sonrasında ikna edildi.
 
Avcılar Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde 5 katlı apartmanda oturan A.A. sabah saat 08:30'da apartmanın önündeki otoparkta başına silah dayayarak, intihar girişiminde bulundu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri geldi.
 
Avcılar İlçe Emniyet Müdürü ve bir psikolog olay yerine gelerek, av silahları satış mağazası olan ağabeyi ile sorunları olan A.A.'yı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi alarak hazır bulundu.
 
Evli ve üç çocuk babası olan A.A. 5 saat süren çalışmalar sonrasında ikna edildi. Polis merkezine götürülen A.A.'nın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler