Babası başında bira şişesi parçaladı!

Adana’da başından kan akarak sokakta yalınayak koşan 15 yaşındaki M.İ., bir işyerine sığınırken, bulduğu geçici işlerde çalışan babasının kafasında bira şişesi kırdığını söyleyince, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin İstiklal

Babası başında bira şişesi parçaladı!

Adana’da başından kan akarak sokakta yalınayak koşan 15 yaşındaki M.İ., bir işyerine sığınırken, bulduğu geçici işlerde çalışan babasının kafasında bira şişesi kırdığını söyleyince, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin İstiklal Mahallesi’ndeki Kurtuluş Caddesi üzerinde dün meydana geldi.

Caddede çıplak ayakla koşan M.İ., bir işyerine sığınarak "Ne olur beni kurtarın. Babam öldürecek" diyerek yardım istedi. M.İ.’yi içeriye alan işyeri çalışanları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polisler ve sağlık ekibi kısa sürede gelerek M.İ.’yi aldı. Başından kanlar akan M.İ., Hanedan Mahallesi’nde oturduğunu ve babasının başında bira şişesi kırdığını iddia edip, "Babam sürekli alkol alıp, annemi ve beni dövüyor. Bu gün de tartıştık, annem ile beni dövdü, kafamda bira şişesini kırdı. Dayaktan kurtulmak için kaçtım, annem de kaçtı" dedi.

Sağlık ekiplerince ambulansa alınan M.İ., TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, evden kaçan baba S.İ.’nin yakalanmasına çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler