Baba olduğu anda kaza geçirip öldü!

Kars'ta doğum sancıları tutan eşinin bulunduğu ambulansı akrabasına ait bir araçla takip eden Serbülent Akyol (29) otomobille şarampole yuvarlandı. Araçtan fırlayan Akyol kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akyol'un kaza yaptığı sıralarda eşi ise am

Baba olduğu anda kaza geçirip öldü!

Kars'ta doğum sancıları tutan eşinin bulunduğu ambulansı akrabasına ait bir araçla takip eden Serbülent Akyol (29) otomobille şarampole yuvarlandı. Araçtan fırlayan Akyol kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akyol'un kaza yaptığı sıralarda eşi ise ambulansta doğum yaptı. İlk kez baba olan Akyol, bebeğini göremeden yaşama veda etti.

Kars'ın Akyaka ilçesinde Serbülent Akyol'un 9 aylık hamile eşi Binnur Akyol'un doğum sancıları tuttu. Çağrılan ambulansla genç kadın, ilçeden Kars Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilmek üzere yola çıktı. Bu arada ilk kez baba olacak olmanın sevincini yaşayan Serbülent Akyol da eşinin bulunduğu ambulansı bir akrabasına ait 36 EV 413 plakalı otomobille takip etmeye başladı. Ancak Kars'a 25 kilometre kala Çamçavuş köyü yakınlarında şiddetli yağmur ve yapımı devam eden yol nedeniyle kontrolden çıkan araç yaklaşık 25 metrelik şarampole yuvarlandı. Araçtan fırlayan Akyol olay yerine çağrılan başka 112 Acil Sağlık ambulansı ile ağır yaralı olarak Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Serbülent Akyol kaza yaptığı sırada ise eşi Binnur Akyol, ambulansta doğum yaptı. İlk kez baba olan Akyol, bebeğini göremeden can verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler