Av tüfeğiyle şaka kanlı bitti!

ADANA'da çobanlık yapan 14 yaşındaki Y.U., av tüfeğiyle şaka yaparken akrabası 18 yaşındaki Muhammed Mehmet Yılmaz'ı öldürdü. Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nin Baklalı Mevkii'ndeki Ünlüce Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Çobanlık yapan Muhamme

Av tüfeğiyle şaka kanlı bitti!
ADANA'da çobanlık yapan 14 yaşındaki Y.U., av tüfeğiyle şaka yaparken akrabası 18 yaşındaki Muhammed Mehmet Yılmaz'ı öldürdü.
 
Olay, merkez Sarıçam İlçesi'nin Baklalı Mevkii'ndeki Ünlüce Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Çobanlık yapan Muhammed Mehmet Yılmaz ile akrabası olan Y.U., koyunları otlatmak için köyün dışına çıktı. Koyunlar otlarken, Y.U. da yanlarında taşıdıkları av tüfeğini çıkartıp oynamaya başladı. Tüfeğin dolu olduğunu söyleyen Yılmaz, Y.U.'ya, "Silahla şaka olmaz" uyarısında bulundu. Tüfeğin dolu olup olmadığını kontrol etmek için havaya doğru tutan Y.U., tetiğe bastı, tüfek ateş almadı. Yılmaz, arkasını dönüp başka bir iş ile uğraşmaya başladı. Y.U., tüfeği Muhammed Mehmet Yılmaz'a çevirip tetiğe bastı. Başından yaralanan Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Gözaltına alınan Y.U.'nın "Şakalaşıyorduk, boş olduğunu düşündüğüm tüfekle ateş edince başından vuruldu" dediği öğrenildi.
 
Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Y.U., gazetecilerin görüntü almasının engellenmesi için morg kapısından çıkartıldı. Y.U., ifade için İncirlik Jandarma Karakolu'na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler