Annesini neden öldürdüğünü anlattı

 Olay Merkez Osmangazi İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Öztuna sokakta bulunan 5 katlı bir binanın 3’üncü katında saat 02.30’da meydana geldi. Şizofreni rahatsızlığı olduğu belirtilen Mustafa Kanpelez birlikte yaşadığı annesi Süleybe Kanpelez’i yatak odasınd

Annesini neden öldürdüğünü anlattı

 Olay Merkez Osmangazi İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Öztuna sokakta bulunan 5 katlı bir binanın 3’üncü katında saat 02.30’da meydana geldi. Şizofreni rahatsızlığı olduğu belirtilen Mustafa Kanpelez birlikte yaşadığı annesi Süleybe Kanpelez’i yatak odasında yatarken mutfaktan aldığı bıçakla boğazından, göğsünden ve sol koltuk altından olmak üzere 9 bıçak darbesiyle öldürdü.

’ALO POLİS ANNEMİ ÖLDÜRDÜM’

Olay sonrası 155 Polis İmdat telefonunu arayan Mustafa Kanpelez, annesini öldürdüğünü söyledi. Olay yerine polis ekipleriyle birlikte ambulans da sevk edildi. Kanpelez’in annesinin çığlıklarının duyulmaması için olay anında televizyonun sesini sonuna kadar açtığı öğrenildi. Evde kanepede oturarak polisleri bekleyen Mustafa Kanpelez, gözaltına alınarak Hürriyet Polis Noktası’na götürüldü.

Cinayeti duyan Süleybe Kanpelez’ in yakınları uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamadı.

Bursa Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ANNEMİ EVLENMEME İZİN VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Bursa’da, annesi Süleybe Kanpelez’i dün gece bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen ve şizofreni hastası olduğu belirtilen Mustafa Kanpelez’in sorgulaması devam ediyor.

Verdiği ifadede bekar olduğunu belirten Mustafa Kenpelez, "Evlenmek istiyordum. Annem buna karşı çıkıyordu. Geçenlerde evlenmem için kız bulacağını söyleyen bir kişiye bankadan çektiğim 10 bin TL’nin, 8 bin TL’sini verdim. İsmini hatırlamadığım bu kişi parayı alıp kaçtı. Annem de öğrenince üzerime daha fazla gelmeye başladı. Gece tartışınca onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

Sorgulaması devam eden Mustafa Kanpelez, ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler