"Annemin yatağında sevişiyorlardı"

 Samsun'da üvey babasını başka bir kadınla yatakta yakalayan 35 yaşındaki İ.K., benzin döküp evi ateşe verdi. Üvey babası 57 yaşındaki A. Ş. ile 47 yaşındaki kadın arkadaşı Y. A., çıkan yangında hayatını kaybetti. Ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu

"Annemin yatağında sevişiyorlardı"

 

Samsun'da üvey babasını başka bir kadınla yatakta yakalayan 35 yaşındaki İ.K., benzin döküp evi ateşe verdi. Üvey babası 57 yaşındaki A. Ş. ile 47 yaşındaki kadın arkadaşı Y. A., çıkan yangında hayatını kaybetti. Ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan K.'yi mahkeme Ş.'yi haksız tahrik altında öldürmekten 20 yıl, Y. A.'yı öldürmekten de ömür boyu hapis cezası verdi.
 
İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'nde 2012 yılı Ağustos ayında meydana gelen olayda, seyyar satıcılık yapan İ.K., kasaplık yapan üvey babası A.Ş.'nin evine gitti. Üvey kardeşiyle aynı evde kalan K., üvey babasından kardeşine sahip çıkmasını ve masraflarını karşılamasında yardımcı olmasını istedi. Buzdolabındaki birasının da Ş. tarafından içildiğini gören K., üvey babası A.Ş. ile tartışmaya başladı. Bu sırada yatak odasından eve temizlik yapması için gelen evli olan Y. A.'nın seslerini duydu.
 
3 yıl önce ölen annesi A.Ş.'nin yatağında başka bir kadınla üvey babasının sevişmesine sinirlenen K., bir akaryakıt istasyonundan 10 litre benzin alıp geri döndü. Sessizce tekrar içeriye girip, iddialara göre yatak odasının kapısını açarak benzini üvey babası ile Y.A.'nın üzerine ve odaya döktü.
 
Ardından odayı ateşe verip gitti. Ş. ve Y.A. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralan A.Ş. 4 gün, Y. A. ise 5 gün sonra tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Tutuklanan İ.K., hakkında 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne kasten iki kişiyi yakarak öldürmek suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.
 
ANNEMİN YATAĞINDA SEVİŞİYORLARDI
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan İ.K., üvey babasının askere gidecek olan üvey kardeşine sahip çıkmadığını ileri sürerek, "Bu yüzden tartışmıştık. Dolaptaki biramı da içtiğini görünce sinirlendim. Küfürleştik. Evden çıkıp giderken yatak odasından kadın sesi geldi. Ölen annemin yatağında sevişmişler kadında çıplaktı. Duvarlarında annemin fotoğrafları vardı. Annemin hatırasına saygısızlık yaptıklarını ve evi kirlettiklerini düşündüm.
 
Benzin alıp geri döndüm. Evin içerisine ve eşyalara benzini dökerken A.Ş. yatak odasından çıkıp çıplak bir vaziyette yanıma geldi. Bana ne yapıyorsun diye bağırıp eline aldığı bıçakla bana saldırdı. Onun da üzerine benzin döküp evden çıkıp gittim. Sonra evin yandığını öğrendim. Alkollüydüler ve sigara içiyorlardı. Kendileri yakmış olabilir" dedi. Mahkeme sanığa, üvey babası A.Ş.'nin birasını içmesi ve annesinin yatağında başka bir kadınla birlikte olması nedeniyle tahrik altında öldürmek suçundan 20 yıl, Y.A'yı ise öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler