‘Annem öldü, babam öldürdü‘

Zonguldak'ta 1.5 ay önce babaları Hüseyin G.'nin anneleri ile birlikte anneanneleri ve onun eşini öldürmesinden sonra koruma altına alınarak Sevgi Evi'ne yerleştirilen 15 ve 14 yaşındaki iki kız kardeş, köprü üzerine çıkarak intihara kalkıştı."Annemin yan

‘Annem öldü, babam öldürdü‘

Zonguldak'ta 1.5 ay önce babaları Hüseyin G.'nin anneleri ile birlikte anneanneleri ve onun eşini öldürmesinden sonra koruma altına alınarak Sevgi Evi'ne yerleştirilen 15 ve 14 yaşındaki iki kız kardeş, köprü üzerine çıkarak intihara kalkıştı.
"Annemin yanına gitmek istiyoruz biz" diyerek ağlayan kardeşlerden biri polisin, "Tamam, annen nerede?" diye sorması üzerine de, "Annem öldü, babam öldürdü" diyerek ağlamaya devam etti. Kardeşleri polis ikna ederek köprüden indirdi.

Çaycuma İlçesi'ne bağlı Güdüllü Köyü'nde geçen 21 Şubat'ta meydana gelen olayda 43 yaşındaki Hüseyin G., şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemenin 6 ay yanına yaklaşmama yönünde tedbir kararı verdiği eşi 39 yaşındaki Gülay G., kayınvalidesi 59 yaşındaki Fatime Kayabaşlık ve evde bulunan onun eşi 64 yaşındaki Salih Bostancı'yı av tüfeği ile öldürdü. Eşi ve kayınvalidesini ateşe vererek kaçan ve 4 gün sonra yakalanan Hüseyin G. tutuklanırken, çiftin iki kızı Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.

'ANNEM ÖLDÜ, BABAM ÖLDÜRDÜ'

Önce Çaycuma Çocukevi, sonra da Zonguldak'taki Sevgi Evi'ne yerleştirilen iki kardeş, bu sabah 'Okula gidiyoruz' diyerek kaçtı. Okula gitmedikleri anlaşılan kardeşler için polise kayıp başvurusunda bulunuldu. Polis arama çalışması başlatırken, B.G. ve B.G., saat 10.00 sıralarında kent merkezindeki Fevkani Köprüsü'ne çıkıp korkulukların arkasına geçerek intihara kalkıştı. Gelen polis ekipleri iki kardeşi ikna etmeye çalıştı. "Annemin yanına gitmek istiyoruz biz" diyerek ağlayan kardeşlerden biri, polisin, "Tamam, annen nerede?" diye sorması üzerine de "Annem öldü, babam öldürdü" diyerek ağlamaya devam etti.

İtfaiyenin köprü altında hava yastığı açarak atlamalarına karşı önlem aldığı kızkardeşler, polisin yaklaşık yarım saat süren çabasıyla ikna edildi. Kardeşlerden biri, baygınlık geçirdi. İki kardeş ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kardeş ilk ifadelerinde, köydeki babaannelerinin yanında kalmak istediklerini, ancak buna izin verilmediğini, bu yüzden intihara kalkıştıklarını söyledi. İntihar girişimiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam