Anne oğluyla birlikte ölüme atladı!

Kayseri’de 81 yaşındaki Mergube Ilgaz ve oğlu, 61 yaşındaki İrfan Ilgaz, oturdukları apartmanın 6 katından atlayarak, intihar etti. Merkez Kocasinan İlçesi Sivas Caddesi'ndeki 'Kilim Apartmanı'nda oturan ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen Mergube Ilga

Anne oğluyla birlikte ölüme atladı!
Kayseri’de 81 yaşındaki Mergube Ilgaz ve oğlu, 61 yaşındaki İrfan Ilgaz, oturdukları apartmanın 6 katından atlayarak, intihar etti.
 
Merkez Kocasinan İlçesi Sivas Caddesi'ndeki 'Kilim Apartmanı'nda oturan ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen Mergube Ilgaz ile yanında kalan bir askeri fabrikadan emekli ortanca oğlu İrfan Ilgaz,  oturdukları evin salon penceresinden kendilerini boşluğa bıraktı. 

İntihar eden anne ile oğlun cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilğili çok yönlü soruşturma yaptı. Anne Mergube’nin oturduğu apartmanda yalnız kaldığı, 3 çocuğunun dönüşümlü olarak eve gelerek, yaşlı kadını yalnız bırakmadıkları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam