Akıllara durgunluk veren kaza!

Alkollü araç kullanma ile ilgili Konya’da akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Gündüz araç kullanırken alkollü olarak polise yakalanan ve ehliyetine el konulan sürücü, akşam direksiyonuna geçtiği aracıyla kaza yaparak hayatını kaybetti.Feci kaza, Ko

Akıllara durgunluk veren kaza!

Alkollü araç kullanma ile ilgili Konya’da akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Gündüz araç kullanırken alkollü olarak polise yakalanan ve ehliyetine el konulan sürücü, akşam direksiyonuna geçtiği aracıyla kaza yaparak hayatını kaybetti.

Feci kaza, Konya-Adana karayolu Ereğli ilçesi Sanayi Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

İddiaya göre ana yolda seyir halinde olan 34 yaşındaki Ekim K. idaresindeki cipe, petrol istasyonundan çıkan İlyas Yetkin (44) yönetimindeki hafif ticari araç çarptı. Kazada İlyas Yetkin ile yanında bulunan Yahya Adalı (42) yaralandı. Yaralılardan İlyas Yetkin, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Yapılan ilk incelemede, hayatını kaybeden sürücü Yetkin’in gündüz saatlerinde alkollü olarak polise yakalandığı ve ehliyetine 6 aylığına el konulduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam