Akıllara durgunluk veren cinayet sebebi!

 İzmir’in Bostanlı semtinde, İstanbul’daki oğullarının ziyaretinden dönen komşusu 50 yaşındaki Zerrin Canol’u bıçakla öldüren, eşi Serdar Canol’u ise ağır yaralayan O.D.’nin ifadesi polisleri bile şaşırttı. O.D., uzun süredir ’gıcık olduğunu ve hiç sevmed

Akıllara durgunluk veren cinayet sebebi!

 İzmir’in Bostanlı semtinde, İstanbul’daki oğullarının ziyaretinden dönen komşusu 50 yaşındaki Zerrin Canol’u bıçakla öldüren, eşi Serdar Canol’u ise ağır yaralayan O.D.’nin ifadesi polisleri bile şaşırttı. O.D., uzun süredir ’gıcık olduğunu ve hiç sevmediğini’ söylediği komşularının döndüğünü gördükten sonra, eve gidip bıçak aldığını, zili çaldıktan sonra kapıyı açan kadını öldürdüğünü, sese koşan eşini de bıçakladığını söyledi.

Dün saat 13.30 sıralarında, 1775 Sokak 132 numaralı binada meydana gelen olayda, 20 yaşındaki O.D., alt katlarında oturan ve İstanbul’daki oğullarının ziyaretinden dönen 57 yaşındaki Serdar Canol’un evinin kapısını çaldı. O.D., bir süre sonra kendisine kapıyı açan 50 yaşındaki Zerrin Canol’a, iddiaya göre hiç konuşmadan elindeki bıçakla vurmaya başladı. O.D., kanlar içerisinde yere yığılan kadının çığlıklarını duyarak içerideki odadan kapıya koşan Serdar Canol’a da saldırıp bıçakladı.

Çığlıkları duyan aparmandakilerin olayı görün ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, karnından üç bıçak darbesi alan Zerrin Canol’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Göğsünden iki, sırtından iki ve kafatasından iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Serdar Canol, ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisine devam edilen Canol, hayati tehlikeyi henüz atlatamadı.

’UZUN SÜREDİR GICIK OLUYORDUM’

Olayın ardından gözaltına alınan O.D., Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Burada suçunu itiraf eden O.D. ifadesinde şöyle dedi:

"Komşularımıza uzun süredir gıcık oluyordum. Onları hiç sevmiyordum. Evlerinin panjurunun açılmış ve ışıklarını yanık görünce İstanbul’dan döndüklerini anladım. Hemen eve gidip bıçağı aldıktan sonra alt kata inerek kapılarını çaldım. Önce kapıyı açan kadını, ardından da yardıma gelen kocasını bıçakladım."

Şüpheli O.D., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler