Ağrı'da ev yangını: 2 çocuk öldü

İlçeye bağlı Uluyol Mahallesi Palamut Sokak'ta oturan anne Ayfer Bulut (38) dün gece çocukları Berat (4) ve Muhammet'i (9) uyuttuktan sonra aynı zamanda komşuları olan kayınpederinin evine gitti.Bir süre sonra duman çıktığını görerek eve giden anne Bulut,

Ağrı'da ev yangını: 2 çocuk öldü

İlçeye bağlı Uluyol Mahallesi Palamut Sokak'ta oturan anne Ayfer Bulut (38) dün gece çocukları Berat (4) ve Muhammet'i (9) uyuttuktan sonra aynı zamanda komşuları olan kayınpederinin evine gitti.

Bir süre sonra duman çıktığını görerek eve giden anne Bulut, bir koltuk ile televizyon ve kablolarında yanma meydana geldiğini ve söndüğünü gördü. Çocuklarının yattığı odaya giden Bulut, dumandan etkilenen Berat'ın yatağında, Muhammet'in de yatağın altında hareketsiz bir şekilde yattığını gördü.

Bulut ile akrabalarının bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Berat'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerince Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet ise yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Bu arada baba Turgut Bulut'un ise İstanbul'da olduğu ve inşaatlarda çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler