Adliyede bıçaklı kavga!

ÇORUM'da Adliye önünde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. İddialara göre 19 DE 199 plakalı aracıyla Adliye önüne gelen 30 yaşındaki Satılmış Serkan Çolak ile buradaki 6 kişilik bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme ve yu

Adliyede bıçaklı kavga!
ÇORUM'da Adliye önünde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı.
 
İddialara göre 19 DE 199 plakalı aracıyla Adliye önüne gelen 30 yaşındaki Satılmış Serkan Çolak ile buradaki 6 kişilik bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Grubun içerisinde bulunan Özgür Güner, belinden çıkardığı bıçakla Çolak’a saldırdı. vücuduna 3 bıçak darbesi alarak yaralanan Çolak, grubun elinden kurtulup kanlar içerisinde Adliye içerisine kaçtı. Adliye polisi, kavgaya karışan ve bıçaklama olayını gerçekleştiren 6 kişiyi gözaltına alındı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, yaralıya ilk müdahaleyi Adliye içerisinde yaptı. Yaralı Satılmış Serkan Çolak, ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam