Acılı babayı yakınları sakinleştirdi

 İki kardeş, cenaze namazlarının kılınacağı Pir Sultan Abdal Derneği Pendik Cemevi’ne getirildi. Cenaze namazına çocukların babası Sami ve annesi Asiye Ceylan ile çok sayıda yakını katıldı. Çocukların cemevine getirilmesinin ardından babaları Sami Ceylan

Acılı babayı yakınları sakinleştirdi

 İki kardeş, cenaze namazlarının kılınacağı Pir Sultan Abdal Derneği Pendik Cemevi’ne getirildi. Cenaze namazına çocukların babası Sami ve annesi Asiye Ceylan ile çok sayıda yakını katıldı. Çocukların cemevine getirilmesinin ardından babaları Sami Ceylan sinir krizi geçirdi. Oldukça bitkin görünen Sami Ceylan yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yine yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne Asiye Ceylan ise cemevinin bahçesine çıkmadı.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan ailenin yakını Zeynel Cankurt şunları söyledi:

"Dün sabah kahvaltıdan sonra meydana gelen bir olay. Kesin netice otopsiden sonra belli olacak. Anne, baba şu an kendilerinde değiller. Doktorlar da ’Anneyi babayı çok sıkmayın’ dediler. Gıda zehirlenmesi kahvaltıda salata, peynir, zeytin bir de ne makarna varmış. Olay bu kadar. Anne ve baba dün saat 14.00’de hastaneden ayrıldı. Bugün saat 17.00’de cenaze buradan çıkacak Sivas’a gidecek.

Çocuk bir an sendelemiş aslında çok ihmalkarlık yok. Aile oldukça seri davranmış. Gerekli aracı çağırmışlar, kız çocuğu kendini kaybediyor, yolda giderken daha sonra da oğlan çocuğu kendini kaybediyor. Hemen telefon edip onu da alıyorlar. Sağlık kuruluşuna götürüyorlar ama kurtaramıyorlar. Blgilerimiz bu kadar."

SİVAS’TA TOPRAĞA VERİLECEKLER

İki kardeşin cenazesi cemevinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Sivas’a götürülecek. Kardeşlerin cenazesi yarın merkeze bağlı Karabalçık Köyü’nde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler