92'lik dedeye 22 yaşında gelin

Irak'ın Samarra bölgesinde bir köyde çiftçilik yapan 92 yaşındaki Musali Muhammed El Mucamay, kendisinden 70 yaş küçük 22 yaşındaki Muna Muhlif El Cuburi'yle evlendi.16 ve 17 yaşında iki torunuyla beraber üçlü düğün yapan dede, köyü Gubban'da düzenlenen t

92'lik dedeye 22 yaşında gelin

Irak'ın Samarra bölgesinde bir köyde çiftçilik yapan 92 yaşındaki Musali Muhammed El Mucamay, kendisinden 70 yaş küçük 22 yaşındaki Muna Muhlif El Cuburi'yle evlendi.

16 ve 17 yaşında iki torunuyla beraber üçlü düğün yapan dede, köyü Gubban'da düzenlenen törende, "kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum" dedi. Beraber 16 çocuk yetiştirdiği 58 yıllık ilk karısını 3 yıl önce kaybeden El Mucamay, torunlarının düğünlerini özellikle ertelettiğini ve böylece aynı gün evlenebildiklerini söyledi. 4 saat süren düğüne bölgenin önde gelenlerinin de katıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler