63 yaşında botoksa kalkıştı hayatı mahvoldu!

Kayseri’de bir klinikte botoks yaptıran 63 yaşındaki kadın, uygulamanın ardından başlayan rahatsızlıklarının geçmediğini söyledi. Yaşlı kadın, kendisiyle ilgilenmediğini iddia ettiği doktoru ise mahkemeye vereceğini söyledi.Ekim ayında botoks olmak için ö

63 yaşında botoksa kalkıştı hayatı mahvoldu!

Kayseri’de bir klinikte botoks yaptıran 63 yaşındaki kadın, uygulamanın ardından başlayan rahatsızlıklarının geçmediğini söyledi. Yaşlı kadın, kendisiyle ilgilenmediğini iddia ettiği doktoru ise mahkemeye vereceğini söyledi.

Ekim ayında botoks olmak için özel bir kliniğe giden 63 yaşındaki Semiha Akkaş, botoksu olduktan sonra yüzünde şişlikler olduğunu ve bu şişliklerin aylarca geçmediğini iddia etti. Yüzünde oluşan şişliklerin zamanla inip çıktığını belirten Akkaş, kliniğe dost tavsiyesi ile gittiğini belirterek, "Özel klinikte birkaç ay önce tahlillerimi yaptırdığım için sağlık sorunumun olmadığını bildiğimden ötürü rahatlıkla gittim. Gittiğim doktor bey bana hiçbir şey sormadan ben ne yaptırmak istediğimi söylediğimde hemen onayladı. Neyse işlem yapıldı. Yapıldıktan sonra çok ızdırap duydum. Botoksu olduktan sonra, ’1 hafta 10 gün içerisinde bu kızarıklıklar geçer’ dediler. İşlem yapıldı, ben çıktım ama çok kötü oldum. Asansöre binince baktım yüzümün bir tarafında eziklik vardı. Bunu doktorun yanına gidip söyledim, doktorda tekrar oraya müdahale etti. Yaptırdığım şeyden pişman oldum ama, ‘Sonuçta mutlaka güzellik olacak’ dedim" diye konuştu.

"-DEFOL GİT- DEDİ"

Botoksu yaptırmasının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen yüzündeki şişliklerin geçmediğini ifade eden Akkaş, "Doktor bunların olabileceğini söylemişti. Ses çıkarmadım. Daha sonraki günlerde yüzüm şişmeye başladı. Doktora gidip durumu söyledim. Yüzüme bastırarak muayene etti. ‘Bastırmayın, canım çok yanıyor’ dedim. Buna rağmen yine neyse baktı. Doktor, ’Antibiyotik kullanırsanız geçer’ dedi.

‘Bu mümkün değil, ağrım var. Bu şişlikler botoks yaptığınız yerlerde değil. Bir çare gösterin’ dedim. ‘Sen problem etme geçer’ dedi. Aradan 15-20 gün gibi bir zaman geçti. Geçer gibi oldu fakat tekrar yüzümde şişlik oldu. Sonra yine gittim doktorun yanına, ‘Yüzümdeki şişlikler geçmiyor. Bir çare bulun, ben çok kötü durumdayım’ dedim. Doktor, ‘Ya sen gitsene, çok problem yapıyorsun’ falan dedi. En son gittiğimde üzerime yürüdü. ‘Defol git, ne kadar terbiyesiz kadınsın. Çingenelik yapma’ dedi. Hakarete maruz kaldım. Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğüne gidip durumumu gösterdim. Sonradan beni bilirkişi heyeti çağırdı fakat o arada yüzümdeki şişlik geçmişti. Bir çıkıyor, bir iniyor. Şişlik çıktığı zaman çok acı veriyor. Bilirkişi baktığında yüzümde şişlik yoktu. Şişlik olduğu zaman bilirkişi heyeti tekrardan gösterebileceğimi söyledi. Dün gidip yüzümdeki şişlikleri gösterdim. O da bana antibiyotik önerdi. Bu antibiyotik artık midemi bozdu. Türlü rahatsızlıklar başladı. Bu olay nedeniyle çok ızdırap duyuyorum. Benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemiyorum. Savcılığa başvuruda bulunmadım ama avukatımla görüştüm. Yasal işlemleri kendisi devam ettirecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler