4 milyonuncu takipçisine ev hediye etti

 Chavez'in Küba'daki tedavisinden döndüğü gün, 20 yaşındaki Alemar Rosnaty Jimenez Ruiz, Chavez'in resmi twitter hesabının 4 milyonuncu takipçisi oldu.Venezüela devlet televizyonunda canlı yayınlanan ödül töreninde Başkan Yardımcısı Nicolas Maduro, Hugo C

4 milyonuncu takipçisine ev hediye etti

 

Chavez'in Küba'daki tedavisinden döndüğü gün, 20 yaşındaki Alemar Rosnaty Jimenez Ruiz, Chavez'in resmi twitter hesabının 4 milyonuncu takipçisi oldu.

Venezüela devlet televizyonunda canlı yayınlanan ödül töreninde Başkan Yardımcısı Nicolas Maduro, Hugo Chavez'in ABD Başkanı Barack Obama'dan sonra en fazla takipçisiye sahip dünyanın ikinci başkanı olduğunu vurgulayarak, Alemar Rosnaty'ye bu ödülü Başkan Chavez adına verdiklerini söyledi.

Maduro, genç kızın ailesinin hükümetinin yoksulları ev sahibi yapma planı "Gran Mision Vivienda" (Konut edindirme büyük misyonu)'na kayıtlı olduklarını belirterek yaptıklarının sadece tanrının da yardımıyla bu süreci hızlandırmak olduğunu açıkladı.

Alemar Rosnatty, Chavez'in 4 milyonuncu takipçisi olduktan sonra @RosntyRuiz hesabından "Her zaman tanrıya senin için dua ettim @chavezcandanga. Tanrıya güven, O seni iyeleştirecek" ve "@chavezcandanga her zaman seni seveceğim" tweetleri attı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler