30 Polse Savcıyla polemik cezası

 Başsavcı Murat Uzun'un şehit edilmesiyle ilgili facebook üzerinden hakim ve savcılarla polemiğe giren 38 polise disiplin cezası verildi. Tunceli Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un şehit edilmesinin ardından hakim ve savcılar ile facebook ü

30 Polse Savcıyla polemik cezası

 

Başsavcı Murat Uzun'un şehit edilmesiyle ilgili facebook üzerinden hakim ve savcılarla polemiğe giren 38 polise disiplin cezası verildi.
 
Tunceli Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un şehit edilmesinin ardından hakim ve savcılar ile facebook üzerinden polemiğe giren polisler disiplin cezası ile karşı karşıya kaldı.
 
Polis Başmüfettişleri sosyal medya üzerinden yargı mensuplarına hakaret ettiği öne sürülen 38 polise kınama ile 12 ay kıdem tenzili arasında disiplin cezası verilmesini istedi.
 
Müfettişler internet sitesine girerek hakim ve savcılar hakkında yorum yazan polislerin kimliklerinin tespit edilmesi için Siber Suçlarla Mücadele Dairesi'nden yardım istedi. Bilişim uzmanları bu polisleri kısa sürede belirleyerek isimleri ilgili birimlere bildirdi. Disiplin soruşturmasında EGM'nin yayınladığı genelgeye karşın sosyal paylaşım sitelerine girmeme emrinin ihlal edildiğine karar verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam