30 kişinin bulunduğu evde cinsel ilişkiyi...

Sivas’ın Kangal ilçesinde akıllara durgunluk verecek bir baskın düzenlendi. İddiaya göre; bir evde toplanan 30 erkek kendi aralarında cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişkiyi reddedenler ise tecavüze uğradı.Tecavüze uğrayanlardan birisi olay yerinden kaçıp

30 kişinin bulunduğu evde cinsel ilişkiyi...

Sivas’ın Kangal ilçesinde akıllara durgunluk verecek bir baskın düzenlendi. İddiaya göre; bir evde toplanan 30 erkek kendi aralarında cinsel ilişkiye girdi. Cinsel ilişkiyi reddedenler ise tecavüze uğradı.

Tecavüze uğrayanlardan birisi olay yerinden kaçıp jandarmaya haber verince de olay patlak verdi. Tecavüze uğrayan kişinin şikayetiyle savcılık izniyle eve baskın düzenleyen jandarma, evin içinde bulunan 30 kişiyi gözaltına aldı. Ardından da gözaltına alınanlar Kangal Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkeme tarafından 30 kişiden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 24 kişi de serbest bırakıldı. Olaya karışanların üniversite öğrencisi olduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam