20 Senedir Mücadele Ettiği Kansere Yenildi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Sarımeşe'de ikamet eden 25 yaşındaki Necla Örnek, yaklaşık 20 senedir mücadele verdiği bağırsak kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.Kartepe Sarımeşe'de ikamet eden ve bekçilik yapan Erhan Örnek ile ev hanımı Ayfer Örnek çiftinin

20 Senedir Mücadele Ettiği Kansere Yenildi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Sarımeşe'de ikamet eden 25 yaşındaki Necla Örnek, yaklaşık 20 senedir mücadele verdiği bağırsak kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

Kartepe Sarımeşe'de ikamet eden ve bekçilik yapan Erhan Örnek ile ev hanımı Ayfer Örnek çiftinin iki çocuğundan biri olan Necla Örnek, bağırsak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre 5 yaşındayken hastaneye götürülen Necla Örnek'e doktorlar bağırsak kanseri teşhisi koydu. Necla Örnek, o günden bu yana yaklaşık 20 senedir İstanbul, Ankara, Düzce ve İzmit'te çeşitli hastanelerde tedavi gördü. Uzun süredir tedavi gören Necla Örnek evinde bir anda fenalaşarak Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi'ne kaldırıldı. Örnek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Necla Örnek'in cenazesi Sarımeşe Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarımeşe Mezarlığı'na defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam