2 yaşındaki çocuğun inanılmaz kurtuluşu

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl Kalburt mevkiinde, elektrik direğine çarptıktan sonra takla atan otomobilden fırlayan 2 yaşındaki çocuk yola düştü. Hastaneye kaldırılan çocuk ve ailesinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.Saat 23.30 sıralarında meydana ge

2 yaşındaki çocuğun inanılmaz kurtuluşu

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl Kalburt mevkiinde, elektrik direğine çarptıktan sonra takla atan otomobilden fırlayan 2 yaşındaki çocuk yola düştü. Hastaneye kaldırılan çocuk ve ailesinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada, Bursa’dan İnegöl’e gelmekte olan sürücü Taner Maraşlı yönetimindeki 16 F 1410 plakalı otomobil, Kalburt mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce yol ortasındaki kaldırıma daha sonra da elektrik direğine çarpan özel otomobil, 3 takla atarak durabildi. Kazada otomobilin sürücüsü Taner Maraşlı, 4 yaşındaki Sude Reyhan Maraşlı, 58 yaşındaki Esma Kandır ve 15 yaşındaki Nurullah Kandır çeşitli yerlerinden yaralandı. Otomobilde bulunan 2 yaşındaki Azra Betül Maraşlı ise takla atan otomobilden fırlayıp yola düşerek hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi. Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam