15 dakika yağdı bakın ne hal oldu!

EDİRNE’de aniden bastıran sağanak yağmurla cadde ve sokaklar suyla dolarken, yağmura hazırlıksız yakalananlar saçak altlarına sığındı. Meteoroloji verilerine göre son 9 saatte metrekareye 22 kilogram yağış düştü. Edirne’de hava sıcaklığının düşmesinin ard

15 dakika yağdı bakın ne hal oldu!
EDİRNE’de aniden bastıran sağanak yağmurla cadde ve sokaklar suyla dolarken, yağmura hazırlıksız yakalananlar saçak altlarına sığındı. Meteoroloji verilerine göre son 9 saatte metrekareye 22 kilogram yağış düştü.
 
Edirne’de hava sıcaklığının düşmesinin ardından başlayan sağanak yağmur, saat 17.30 sıralarında etkisini arttırdı. Yaklaşık 15 dakikalık aşırı yağmur yağışı bazı cadde ve sokaklarda yoğun su birikintilerine neden oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı çarşılara, duraklara ve saçak altına girerek korunmaya çalıştı. Bazıları ise sağanak yağmura karşın şemsiyesiyle yürümeyi tercih etti. Yağmurun etkili olduğu mahallelerde belediye ekipleri rögar kapaklarının tıkanmaması için çalışma başlattı.
 
METREKAREYE 22 KİLO YAĞIŞ DÜŞTÜ
 
Etkili yağmur yağışının ardından yeniden güneş açarken, hava sıcaklığı da 20 derece olarak ölçüldü. Meteoroloji verilerine göre, aralıkla süren yağmur yağışları nedeniyle son 9 saatte metrekareye 22 kilogram yağış düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam