Uğurcan Çakır'dan performans itirafı

Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Uğurcan Çakır, 2-1 kazanılan Beşiktaş maçının ardından Trabzon'da Haber61'e konuştu

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

İstanbul dönüşünde Trabzon Havalimanında Haber61’in sorularını yanıtlayan yetenekli kaleci Beşiktaş maçındaki bireysel performansıyla ilgili “Benim bireysel performansımdan önemlisi takımımızın kazanmasıydı. Çok güçlü bir takıma karşı oynadık. Maç eksiğiyle liderliği kaybetmişlerdi. Çok önemli bir maçtı. Bireysel performansın önemi yok 3 puan takıma yazılıyor” açıklamasını yaptı.

Yükselen performansıyla ilgili konuşan Uğurcan Çakır “Sezon başında tam konsantre olamıyordum ama şuan yüzde yüzle sahadayım. Her zaman elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyordum. Biraz da formsuzdum açıkçası. Hocamızla da çıkış yakaladık. Umarım bu şekilde devam ederiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler