Bakanların Sazlı Sözlü Türkü Gecesi

Bakanların Sazlı Sözlü Türkü Gecesi: Türkü Söyleyerek Stres Attılar

Bir özel gecede Türkiye'nin bakanları, protokol ve kameralardan uzakta, en doğal halleriyle sahne aldı. Gecede seslendirilen türküler, bakanların gizli bir dertlerinin olduğu yorumlarına neden oldu.

"Şu Yüce Dağlar" ile başlayan gecede, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım mikrofonu eline aldı. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Sarı Gelin" türküsünü kısa bir bölümle geçiştirdi. Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, "Sırtındaki Sepetin Ben Olayım Hamalı" türküsüyle Karadeniz esintileri getirdi ve yoğun alkış aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Yaktın Yandırdın Beni" türküsünü ciddiyetle seslendirdi.

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, "Hakkını Helal Et Annem" türküsüyle duygusal bir an yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren bu müzik ziyafeti, Bakanlar Kurulu üyelerinin farklı bir yönünü gösterdi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu'ya özgü "Hekimoğlu" parçasını seslendirirken, salondakilerin de eşlik etmesi dikkat çekti. Çalışma Bakanı Faruk Çelik'in "Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır" türküsü ise güzel sesiyle salondakilere keyifli anlar yaşattı ve yoğun alkış aldı.

Bu özel gecede, bakanlar türkü söyleyerek stres attı ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Bu etkinlik, siyasi figürlerin insan yanlarını göstermesi açısından da önem taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar