Trabzonspor'da flaş sponsorluk gelişmesi! "29 yıllığına kiralanabilirse..."

Trabzonspor'da stadyum sponsorluğu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son gelişmeleri Tuncay Lakot ve Ali Kemal Yazıcı aktardı.

Trabzonspor'da göreve gelen Ertuğrul Doğan ve yönetimi stadyum sponsorluğu konusunda yoğun mesai harcarken, bu konuda sıcak gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Stadyum sponsorluğu ile ilgili olarak konuşan Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, "Trabzonspor, bir GSM firması ile stat sponsorluğu için %90 oranında anlaştı. 25-30 milyon Dolar bandında para konuşuluyor. Bu durum gerçekleşirse, Trabzonspor Haziran ayındaki ödemede biraz rahatlayabilir" dedi.

Konuyla ilgili olarak elde ettiği bilgileri aktaran Yeni Şafak Gazetesi Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı ise "Trabzonspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan stadı 29 yıllığına kiralayabilirse büyük olasılıkla bahsedilen sponsorluk gerçekleşecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar