Sinan Yılmaz'dan Haber61'e çok özel açıklamalar

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi ve Trabzon Valiliği tarafından organize edilen Türk Yıldızları gösterisine Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. Ayasofya bölgesine kurulan platform etrafında ve sahil boyunca toplanan kalabalık adeta mahşer yerini andırdı. Alanda gösteri öncesi Zeynep Başkan ve Sinan Yılmaz konseri ile coşan kalablığın heyecanı Türk Yıldızları'nın gösterisi ile zirve yaptı.

Gösteriyi canlı yayında izleyicilerine aktaran Haber61'in gösteri sonrası sürpriz bir konuğu vardı. Canlıyayında Tuncay Lakot'un sorularını cevaplayan Karadeniz müziğinin starı Sinan Yılmaz Haber61'e övgüler yağdırdı. Özellikle gurbetteki vatandaşların Trabzon'daki haberleri Haber61'den takip ettiğini belirterek "Gerçekten çok seviliyorsunuz" ifadelerini kullandı. Maç yayınları olsun, konser yayınları olsun, haberleri anında okuyucularına ulaştırmak olsun bir çok alanda takdir edilecek işler yapıldığını belirten Sinan Yılmaz Haber61' teşekkür ett.

Konser ve gösteri hakkında da konuşan Sinan Yılmaz "Muhteşem bir kalablık vardı. İnsan hala konser vermek istiyor ama herşeyi tadında bırakmak lazım. Bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Türk Yıldızlarını izlemek için her yer hınca hıç doldu. Zaten Trabzonluya vatan dedin mi evinde durmaz sokağa iner "ifadelerini kullandı.

Sinan Yılmaz'ın Röportaj öncesi canlı yayında Tuncay Lakot'u öpmesi de ilgin anların yaşanmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler