Oğuzhan'ın kuzeni Taner Özyakup: Bize her yer Trabzon

"Taner Özyakup'un Trabzonspor Formasıyla Tayland'da Paraşütle Atlama Heyecanı"

Beşiktaş'ın Trabzonlu kaptanı Oğuzhan Özyakup'un amcasının oğlu olan Taner Özyakup, Tayland'da adrenalin dolu bir deneyim yaşadı. Taner Özyakup, paraşütle uçaktan atlarken bu anları kamerayla kaydetti.

Trabzonspor Formasıyla Atlama

Taner Özyakup'un bu cesur atlayışı sırasında giydiği Trabzonspor forması dikkat çekti. Havada serbest düşüş yaparken "Bize her yer Trabzon" sloganını söyleyen Özyakup, hem spor tutkusunu hem de memleket sevgisini göstermiş oldu.

Heyecan Dolu Anlar

Taner Özyakup'un bu atlayışı, ailesi ve spor dünyasından takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Özyakup'un atlayış sırasındaki heyecanı ve coşkusu, paylaştığı videoda net bir şekilde görülüyor.

Bu olay, sporcuların ve spor dünyasının ünlü isimlerinin, saha dışında da heyecan verici ve sıra dışı aktivitelere ilgi duyduklarını gösteriyor. Taner Özyakup'un paraşütle atlayışı, onun adrenalin tutkusunu ve cesaretini ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar