Fanatik Trabzonsporlu Kemal Yiğit için en anlamlı maç

Trabzonspor bugün saat 20.00'da sahasında Erzurumspor'u konuk edecek. Bu karşılaşma Trabzonspor için ne kadar kritik olsa da Fanatik Trabzonspor taraftarı Şota Kemal olarak tanınan  Kemal Yiğit için farklı bir anlam taşıyor. Kemal Yiğit bu maç için Erzurum'dan kalkıp Trabzon'a geldi ve Haber61 miklrofonlarına duygularını anlattı.

Trabzonspor'un kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten Kemal Yiğit, Trabzon şehrinde şampiyonluk kokusunu aldığını belirtti ve "Trabzonspor bu kşamki maçı kazanacaktır. İstediğim tek şey dostluk içinde bir maç olması, Trabzonspor'dan da isteğim 2 farktan fazla atmaması" dedi.

Erzurum'da kendisiyle şakalaşıldığını belirterek "Maça gelmeden önce bana hamsi tava yap gel dediler ben de onlara cağ kebabı yapacağız dedim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar