DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı Haber61 TV’ye konuk oldu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı Haber61 TV’ye konuk oldu
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı Haber61 TV’ye konuk oldu

Eski Hazine Müsteşarı ve DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Trabzon’a geldi.

Ziyaret programı kapsamında Haber61 TV'ye  konuk olan Çanakçı, Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’un sorularını yanıtladı. Çanakçı, ekonomideki son gelişmeler, Türkiye’nin mali politikaları ve yerel kalkınma vizyonu üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Trabzon’da temaslarda bulundu

Trabzon programı kapsamında iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşen Çanakçı, bölge ekonomisinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Haber61 TV canlı yayınında yaptığı açıklamalarda ise enflasyon, bütçe dengesi ve yatırım ortamı gibi konulara değindi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir