Avcı: "Hak ederek buradayız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Avcı ifadelerinde; " İkinci yarı hepimize, futbol ailesine hayırlı olsun. Başlangıçlar zordu. Bu ekiplerin Trabzonspor’da oynadıktan sonra konsantrasyonları, hızları, düşünceleri daha farklı olabiliyor. Bugün hem dörtlü oynarlarsa hem beşli oynarlarsa ona göre hazırlandık. Beşliyi hiç bozmadılar. İlk yarıda zaman zaman doğru saha ve doğru organizasyonları kullandıktan sonra kaleye indik.

Zaman Zaman oyunu ağır ve şiddetini düşürdüğümüzde oyunda karışıklıklar oldu. Rakibi hiç devreye sokmadık. sadece 47. dakikada geçişten verdiğimiz pozisyon ve 2. yarı tamamen top bizde. Doğru dağılımlar var ve doğru dağılımlar var. Girdiğimiz pozisyonlar var.

Bu tür maçlarda ikinci golü bulamıyorsan rakipte şunu bekliyor. Oyun çok durdu, soğudu. İlk yarıda özellikle. Bunu hızlandırmak lazım. Bir duran top bekliyorlar. Biz daha rahat skor almak istedik ama 3-0’a da 1-0’a üç puan. Bugün ikinci yarının ilk maçı. Özellikle kum saatinin terse döndüğü zaman. Oyunun ve sahanın içinde kalmaya çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hak ederek buradayız. Bu ligin lideriyiz.

Biz hedefi olan takımız. Aralardan sonra ister istemez kimisine star vermek kolay olmuyor. Stoperlerin oyuna girmesi gerekiyordu. Final pası yapamadık. Girdiklerimizi kaçırdık. Oyun bir türlü genişlemedi. 2. Yarıda da fırsatlar vardı. Her kazanılan maç son derece değerli maçtır. Onun için her hafta final maçı oynuyoruz. Haftaya Sivas’ta oynayacağız. Rehaveti kabul etmiyorum.

Sahanın dışındaki şeylere enerjimizi vermiyoruz. Bu yükler kolay değil. 15 müsabaka kazandık. İniş çıkış olacak. Bazen kayıplarda olacak. Transferle ilgili edin visca geldi biliyorsunuz. Heyecanı yüksek, önemli işler yapmış. Attığı gol, asist konuşuluyor. Hızımı arttıracağını net şekilde göreceksiniz. Takım savunmasına yardım ettiğini göreceksiniz.

Edgar sakatlandı ve sezonu kapattı. Orada bir arayışımız var. 14. Yabancımızın 97 doğumlu ve üzeri olması gerekiyor. Puchacz Pazar günü bizimle olacak diye bekliyoruz. Djaniny’in sağlık durumunu netleşmesini bekliyoruz.

Önemli bir oyuncu. İyi bir kadro var, iyi bir aile var. Hedefimize adım adım gidiyoruz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hugo önümüzdeki hafta bizimle beraber olacak. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler