Vakfıkebir'de ihale iptal edildi

Vakfıkebir Sahil Parkı ve Yalıköy eski belediye binası önü için hazırlanan projenin ihalesi iptal oldu

Vakfıkebir'de ihale iptal edildi

Haber61

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, belediye tarafından hazırlanan Vakfıkebir Sahil Parkı ve Yalıköy eski belediye binası önünün yapılmasını kapsayan projenin ihalesi iptal oldu. 30 Kasım'da gerçekleştirilen ihale yeterli rekabet ortamı oluşmadığı gerekçesiyle belediye tarafından iptal edildi. 6 ayda bitirilmesi öngörülen projenin kısa süre sonra yeniden ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Projede neler var?

İlçenin sosyal yaşamına katkı vermesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında hali hazırdaki sahil parkı yeniden yapılacak.  15 dönümlük park içerisinde ağaç ev, iki katkı resturant, çocuk oyun alanları, oturma alanları, yeşil alanlar,  havuz ve mekanik sulama sistemleri yer alacak. Yalıköy Belediye binası önünde ise 1,5 dönümlük alanda yapılacak olan çevre düzenlemesinin içerisinde oturma alanları ve taksi ve dolmuş durağı yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber