Vahit Kirişçi duyurdu! Devlet Su İşleri personel alımı yapacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'nin yaptığı sosyal medya paylaşımından sonra Devlet Su İşleri 1273 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Vahit Kirişçi duyurdu! Devlet Su İşleri personel alımı yapacak!

 Farklı branşlarda gerçekleştirilecek DSİ 1273 personel alımı başvuru şartları ve tarihi merak ediliyor. Adaylar dsi.gov.tr işçi alımı sayfası üzerinden ekranın açıldığı anda DSİ sözleşmeli personel alımı şartları için KPSS istendiği veya KPSS'siz olduğunu anlayacak. Aynı zamanda e devlet dsi başvuru ekranı üzerinden de işlemler gerçekleştirilebilecek. Peki DSİ 1273 personel alımı hangi illerde olacak, alım şartları belli oldu mu? İşte 2023 DSİ işçi alımı başvuru detayları!

Devlet Su İşleri 1273 personel alımı gerçekleştireceğini resmen duyurdu. Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin kadro açması, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da aralıklı olarak personel alımı yapmasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı da harekete geçti. Bakan Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden DSİ personel alımı hakkında, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün gücüne güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. Dsi.gov.tr işçi alımı başvuru şartları ve tarihi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde!

DEVLET SU İŞLERİ 1273 PERSONEL ALIMI 2023
Personel alımı müjdesini sosyal medya hesaplarından duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere; 2023 yılı Ocak ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1273 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz. Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İnsan kaynağımızı 2023 yılında da güçlendirmeye devam ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." sözleriyle personel alımını müjdesini resmen verdi.

DSİ 1273 PERSONEL ALIMI ŞARTLARI
Hali hazırda DSİ işçi alımı başvuru şartları belli olmadı. Fakat son personel alımlarda duyurulan şartlar şöyleydi:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum olmamak
Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak
Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek
En az İlkokul mezunu olmak
İlan tarihi olan 24/10/2022 tarihi itibariyle en fazla 35 yaşında olmak (24/10/1987 tarihinden sonra doğmuş olmak)
Askerliğini yapmış veya askerlikle ilgisi olmamak
Alım yapılacak meslekte ilgili sertifikaya ve bilgiye sahip olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem