Trabzonspor'un istediği yıldız için hocasından açıklama geldi: Satarsak bakkala döneriz!

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden biri olan Samet Akaydın için hocasından açıklama geldi.

Trabzonspor'un istediği yıldız için hocasından açıklama geldi: Satarsak bakkala döneriz!

Trabzonspor'un transfer gündemindeki isimlerden biri olan Adana Demirspor'un Trabzonlu stoperi Samet Akaydın için hocası Montella açıklamada bulundu.

Samet Akaydın'ı bırakmak istemediklerini dile getiren İtalyan teknik adam onun gitmesi durumunda takımın bakkala döneceğini söyledi.

Montella şu ifadeleri kullandı;  "Oyuncularımın performansı benim için çok büyük gurur. Yunus Akgün kiralıktı, Milli Takım ’a gitti. Tayyip Talha'yı satmak zorunda kaldık, ancak Samet Akaydin'in gitmesini istemiyoruz, çünkü bakkala dönmek istemiyoruz. Sürekli al-ver yaparak başarılı olamayız. Böyle söylememin sebebi şu. Tayyip kendisini geliştirdi, genç bir oyuncu ve kulübe de önemli bir girdi sağlayarak gitti. Buna normal bakabilirsiniz. Rakitsky'yi aldık ama maalesef bazı kişisel sorunlardan dolayı gitmesi gerekti. Şimdi Samet'in de gitme durumu konuşulduğu için söylüyorum. Bir takım için direkt ilk 11 oynayan 3 oyuncunun ayrılması pek kaldırılabilir bir durum değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor