Zorluoğlu çağrıda bulundu Trabzonspor teşekkür etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Murat Zorluoğlu’nun çağrısına Trabzonspor’dan teşekkür geldi.

Zorluoğlu çağrıda bulundu Trabzonspor teşekkür etti

Koyu Trabzonspor taraftarı olarak bilinen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve başlamasıyla birlikte kulübe destek anlamında önemli bir girişimde bulundu.

Seçim kampanyası boyunca çeşitli vesilelerle Trabzonspor’a destek olacağını dile getiren Zorluoğlu, bu anlamdaki ilk icraatını, başkan seçilmesini kutlamak için çiçek ya da başka hediyeler göndermek isteyenleri kulübe bağış yapmaya teşvik ederek ortaya koydu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, “Tebrikleriniz, Trabzonspor'umuza Desteğe Dönüşsün!” mesajı veren Zorluoğlu, Trabzonspor Kulübü’nden de destek gören kampanyayla hem çevre duyarlılığı sergileyecek, hem de çocukluğundan bu yana desteklediği takımına hatırı sayılır bir katkı sunacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, taraftarlardan da büyük beğeni toplayan uygulamasını; “Vatandaşlarımızın teveccühüyle elde ettiğimiz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmemizden dolayı tebrik amacıyla göndermek istediğiniz çiçek vb. hediyelerinizin Trabzonspor'umuza faydaya dönüşmesi adına, bağış yaparak yardımda bulunabilirsiniz” notuyla paylaştı.

Trabzonspor’dan Teşekkür
Trabzonspor ise Zorluoğlu’nun yapmış olduğu çağrıya kayıtsızkalmayarak teşekkür mesajı yayınladı. Trabzonspor mesajında “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’na bu hassas davranışından dolayı teşekkür eder, yeni görevinde üstün başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler