Ziraat Türkiye Kupası finali programı açıklandı

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası final programı açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası finali programı açıklandı

Trabzonspor'un 29 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da oynayacağı Türkiye Kupası Final karşılaşmasının programı açıklandı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde;

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 29 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin bir gün öncesinde ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı Basın Toplantısı Salonu'nda 28 Temmuz Salı günü saat 16.00'da başlayacak toplantıya Trabzonspor Antrenörü Eddie Newton ve Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ile takım kaptanları katılacak.

Medya Bilgilendirme:

-Basın toplantısı, Covid-19 salgını tedbirleri ve ilgili talimat kapsamında sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenecektir.

-Toplantıya final maçına akredite olan ve Covid-19 PCR testi negatif çıkan Türkiye genelinde temsilcilik ve bürosu bulunan ulusal ajanslardan birer muhabir, yayıncı kuruluş muhabiri ve kameramanı katılabilecektir.

-Basın toplantısının fotoğrafları TFF'nin internet sitesi tff.org'dan paylaşılacaktır.

-Ziraat Türkiye Kupası yayıncısı Turkuvaz Medya tarafından diğer TV kanalları için canlı yayın sinyal üretimi yapılacak olup sinyal bilgileri ayrıca paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor