"Zincirleme olarak Trabzonspor'un aleyhine karar veriyorlar"

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak olan maçta bordo-mavili taraftarların siyah giyinerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto edeceklerini söyledi.    1967 Trabzonsporlular Der

"Zincirleme olarak Trabzonspor'un aleyhine karar veriyorlar"
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak olan maçta bordo-mavili taraftarların siyah giyinerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto edeceklerini söyledi. 
 
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, bu olan olaylara 'dur' demek amacıyla yarınki maça tüm Trabzonspor taraftarlarının siyah giyerek gelmelerini isteyerek, "Bu protesto tamamen federasyona ve başkan Yıldırım Demirören'e yapılacaktır" dedi.
 
"BU ÜLKE SONUÇTA BİR AŞİRET ÜLKESİ DEĞİL"
 
Trabzonspor, Gaziantepspor maçında olduğunu belirten Hatayoğlu, "Son dakikada verilmeyen bir penaltımız var. Maçı da izleyen çok fazla taraftar yoktu zaten. Evinde kahvede maçı izleyen taraftarlar, stat kapısı önüne geldiler. Başkan Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları zaten kendisi ile çelişkiliydi. Hakemi odaya kitleme diye bir şey yok. Zaten şehrin valisi ve emniyet müdürü oradaydı. Taraflarlar protokol kapısının oraya toparlanarak aşırıya kaçmadan protesto etti. Emniyet müdürü ve vali, Trabzonspor taraftarını dağıtmak konusunda bir çaba göstermedi. Hakem de güvenlik açısından hakem odasında kalmıştır. Hakemleri odaya kitleme diye bir olay yoktur. Bu ülke sonuçta bir aşiret ülkesi değil. Trabzonspor'un valisi ve emniyet müdürü var. Onları birinci dereceden alakadar eden bir konu idi. Onlar bu konuda görevini yapmadıysa bundan sonra söylenecek bir şey yok" dedi.
 
"HAKEMLER ZİNCİRLEME OLARAK TRABZONSPOR'UN ALEYHİNE KARARLAR VERİYORLAR"
 
Hakemlerin Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yönetecekleri maçlara 10 dakika geç çıkması ile ilgili olarak ise Hatayoğlu, "Hakemler Trabzonspor'u protesto etmek amacı ile 10 dakika geç çıkacaklar. Bence bu anlamsız bir durum. Burada canı yanan Trabzonspor Kulübü ve taraftarı. Hakemler son 6-7 haftadır zincirleme olarak Trabzonspor'un aleyhine kararlar veriyorlar. Hakemler hata yapabilir diyebiliriz. Ama bunlar hata değil. Bunlar kasıtlı olarak yapılan şeyler. Bunca olayın ardından Trabzonspor taraftarı bence metanetli davranmıştır. Çok büyük olayların yerine küçük olaylar çıkmıştır. 3 Temmuz'dan beri bu süreç devam ediyor. Tüm haksızlıklara maruz kalan Trabzonspor ama yine Trabzonspor'a bir saldırı var. Artık bu olan olaylara dur demek amacıyla yarınki maça tüm Trabzonspor taraftarları siyah giyinerek gelsinler. Bu protesto tamamen federasyona ve başkan Yıldırım Demirören'e yapılacaktır" diye konuştu.
 
"EĞER O HAKEM SÖYLENDİĞİ GİBİ KİLİTLENDİYSE BUNUN TEK SUÇLUSU EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİSİDİR"
 
Trabzonspor Başkanı'na ve yönetimine verilen cezalar hakkında ise Hatayoğlu, "Eğer o hakem söylendiği gibi kilitlendiyse, bunun tek suçlusu emniyet müdürü ve validir. Eğer ceza verilecekse emniyet müdürüne ve valiye verilmesi gerekiyor. Onlara verilmesi gerekiyor, neden görevlerini yapmamışlar? Eğer bir hakem sabahın 5'ine kadar kilitli kalıyorsa nerede bu şehrin valisi ve emniyet müdürü. Federasyonun verdiği cezalar ön yargılı ve art niyetli cezalardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler