Zeki'den harika orta ve Cardozo!

Trabzonspor, Balıkesirspor ile karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında üstünlüğü Cardozo ile yakaladı.Karşılaşmanın 50. dakikasında sağ kanattan son çizgiye inen Zeki Yavru zor pozisyonda düşerken harika bir

Zeki'den harika orta ve Cardozo!

Trabzonspor, Balıkesirspor ile karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında üstünlüğü Cardozo ile yakaladı.

Karşılaşmanın 50. dakikasında sağ kanattan son çizgiye inen Zeki Yavru zor pozisyonda düşerken harika bir orta kesti. Ceza sahası içinde bulunan Cardozo Zeki'nin ortasına ustaca bir kafa vuruşu yaparak Trabzonspor'u 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Paraguaylı yıldız golün ardından Zeki Yavru'nun yanına giderek ona sarıldı. Cardozo bu golle Süper Lig'de 16. golünü kaydetti.

1-381.jpg

2-127.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor