Zeki Öztürk: "Yönetimde oluşan akord bozukluğunun..."

Zeki Öztürk'ten önemli açıklama...

Zeki Öztürk: "Yönetimde oluşan akord bozukluğunun..."
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa eden Zeki Öztürk, açıklamalarda bulundu.

Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Her Trabzonlu ve Trabzonsporlunun gelmek istediği Trabzonspor  yönetim kurulu üyeliğine son seçimde seçilmiştim. Yönetim Kurulu tarafından da Kulübümüzün en önemli şirketi olan Bordo Mavi Enerji AŞ Yönetim Kurulu başkanlığına ve kulüp tarihimizin en önemli olaylarından olan Akyazı Stadyumu Koordinatörlüğünden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine seçildim. 

Siyasi iradenin de çok önem verdiği ve yakında açılışı yapılacak olan bu vitrin görevden ve Bordo Mavi Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden ayrılma gerekçelerimi kamuoyu ile daha evvel paylaşmıştım.
Ancak istifa gerekçelerim ile ilgili olarak verilen demeç  ve yapılan yorumlarda "…kişisel önceliklerim, kişisel çıkarlarım, gemiyi terk etmek’’ gerekçeleri  gösterilerek kişilik haklarımı rencide edecek şekilde haber ve yorumlar yapılmıştır.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu Zeki Öztürk olarak, her taraftarın en az benim kadar sevdiğini düşündüğüm, Trabzonspor'umuzu her tür kişisel ve ticari ilişkimin üzerinde tuttuğum tüm  Trabzonspor camiası tarafından yıllardır bilinen ve bilinmeye devam edecek olan gerçeğin ta kendisidir.

Akyazı Stadından sorumlu Trabzonspor Başkan Yardımcılığı ve Bordo Mavi Enerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığından daha prestijli ve kişisel çıkara hizmet edecek bir işi ben bilmiyorum. 

Yönetme ve yönetilme anlayışımızdaki farklılık nedeniyle ve yönetimde oluşan akord bozukluğunun Trabzonspor’a zarar vermemesi için bu prestijli ve şerefli görevlerden; Bordo Mavi Enerji AŞ Yönetim  Kurulu Başkanlığından,  HES Projesinin satışına karşı olduğum için, Akyazı Stad Koordinatörlüğünden ise Kulüp Başkanımızın bizzat kendi  talebi üzerine ayrıldım.

Bu görevlerimden istifalarımdan sonra yönetim kurulunda olduğum dönemde, Yönetim Kurulu olarak taraftarlarımızın oyları ile kararlaştırdığımız yeni stad görselinin sosyal medya üzerinden yok sayılıp küçük düşürülmem üzerine de yönetim kurulu üyeliğinden de  istifa ettim.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu Zeki Öztürk olarak Trabzonspor un menfaatlerini kendi menfaatlerimin üzerinde tutmayı en önemli şeref payesi olarak gördüm ve böyle görmeye de devam edeceğim.

Beş yaşındaki torunumdan 98 yaşındaki anama kadar, heyecanla başarısını beklediğimiz Trabzonspor’un zarar görmemesi için, kişilik haklarımı ve Trabzonlu duruşumu rencide eden demeç ve yorumların üzüntüsünün Trabzonspor’umuzun başarının sevincinde kaybolması temennisi ile kamuoyuna arz ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler