Zafer Partisi İBB Adayı Karamahmutoğlu açıkladı! "Trabzonspor'u tutuyorum"

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi İBB Adayı Karamahmutoğlu açıkladı! "Trabzonspor'u tutuyorum"

Zafer Partisi'nin Trabzonlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Trabzonspor taraftarı olduğunu ifade etti.

Karamahmutoğlu, kendisine yöneltilen "Hangi takımlısınız" sorusuna Trabzonspor yanıtı verirken, bordo mavili takımın delegesi olduğunu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de tanışıklıklarının buradan geldiğini söyledi.

Azmi Karamahmutoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

"Memleketimin takımı Trabzonspor'u tutuyorum"

"Her Türk bir Türk takımını tutarak doğar. Ben de iyi bir Türk takımı, şampiyon takımlardan olan, memleketimin takımı Trabzonspor'u tutuyorum. Ayrıca Trabzonspor kongre delegesiyim. Ekrem İmamoğlu ile de tanışıklığımız da oradan gelir. Kendisi de Trabzonspor delegesidir. İyi bir arkadaşlığımız vardır"

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler