Yusuf'a göre en büyük sorun...

Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, Bordo- Mavililer’in dününe dair tespitlerde bulundu, geleceğine ilişkin dileklerini sıraladı...  1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a terfi eden ve A Takım’da tutunmayı başaran isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbo

Yusuf'a göre en büyük sorun...

Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, Bordo- Mavililer’in dününe dair tespitlerde bulundu, geleceğine ilişkin dileklerini sıraladı... 

1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a terfi eden ve A Takım’da tutunmayı başaran isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbolcu özetle şu ifadeleri kullandı:

"En büyük sorunumuz istikrar. Trabzonspor’da 3. sezonum, 7 tenik direktör ve 3 sportif direktör ile çalıştım. Sürekli kulüpte bir şeyler değişiyor. Yeni maceralara atılıyoruz. Her gelen farklı bir sistem, farklı bir düşünceyle oynattı bizi. Bir gün sol bek, bir gün sol açık, bir gün  açık. Trabzonspor’da oynayan futbolcuların mevkisi önemli değil." 

"Önemli olan tüm performansını sahaya yansıtması. Sadi hoca geldiğinden beri sol bek oynuyorum. Kendi performansımı da beğeniyorum, bunun da üstüne koymak istiyorum. İnşallah bundan sonra istikrar yakalarız. Trabzon şehir biraz aceleci. Biz de bunun farkındayız. En kısa sürede güzel şeyler yapmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler